Hallo, leuk dat je me wil leren kennen!


Ik ben Philip en het vastleggen van de menselijkheid in spontane momenten is wat mij drijft. Het draait om de knuffels die je kan voelen, het zachte, het rauwe, de tranen, die allesverblindende glimlach, de momenten tussen koppels of ouders en kinderen.

Tijdens mijn shoots hecht ik meer belang aan hoe het voelt dan om hoe het er op dat moment uitziet. Ik vertel graag een verhaal, maar omdat woorden vaak verloren gaan of worden vergeten, vertel ik het verhaal hoe ik dat het beste kan – door beelden!

Mijn aanpak is niet de alledaagse manier. Ik zal je niet in oncomfortabele houdingen duwen om een gemaakt verhaal te maken, maar laat het verhaal zichzelf vertellen. Exact hoe jij je op het moment voelt, gelukkig, emotioneel,… Ik ben oprecht geïnteresseerd in het aantrekken van mensen en koppels die zich aangesproken voelen door mijn werk en visie en die mij vertrouwen in wat ik doe.

Ik spendeer veel tijd aan de kwaliteit van de reportage en beelden. Quality over quantity. Om die reden boek ik slechts een paar huwelijksopdrachten per jaar zodat elk koppel de volledige aandacht krijgt die zij nodig hebben en verdienen. Voor mij is geen avontuur te groot. Ik ga net die extra stap, of in de modder liggen en meer om net dat beeld te maken waar ik mijn klanten mee raak.

Mijn kernwaarden

CREATIVITEIT


Ik wil foto's maken die apart en betekenisvol voor je zijn. Soms betekent dat dat we de klassieke foto's overboord  moeten gooien en we ons moeten concentreren op de momenten die er echt toe doen. Mijn werk heeft zijn eigen stijl en stem, maar jouw verhaal is wat het tot leven brengt.

SOCIAAL


Van zolang ik me kan herinneren ben ik steeds graag onder de mensen geweest. Al was het maar om gewoon samen te zijn en iets te drinken of samen wat gaan eten of mensen uit te nodigen bij me thuis. Uitgenodigd worden op een van de belangrijke momenten in jouw leven en dat vast mogen leggen voelt alsof ik uitgenodgd word in jouw vriendenkring. Daarom maak ik mijn reportages ook heel persoonlijk.AUTHENTICITEIT


Jouw verhaal is uniek en verdient verteld te worden op de meest authentieke manier. Daarom mag je erop vertrouwen dat ik je niet zal vragen om dingen te doen die niet echt "jij" zijn.LIEFDE


Van onze ontmoeting bij de jeugdbeweging tot ons huwelijk en geboorte van onze twee kinderen. Het leven met mijn vrouw , Sofie, is tot nu toe ongelooflijker, volmaakter en levengevender geweest dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Ik geloof sterk in de betekenis van het huwelijk en waardeer waar het voor staat: een verbond en geen contract, slechts twee onvolmaakte mensen die samenkomen om hand in hand door dit leven te gaan. Het huwelijk is puur, maar ook rommelig, en ik kan niet wachten tot jij aan deze reis begint!VERTROUWEN


"I've got your back, always!" Ik kom naar je trouwdag of  fotoshoot met een visie en plan zodat jij kan ontspannen. Als jij me vertrouwt, kan ik m'n beste werk leveren.KWETSBAARHEID


Misschien komt het omdat ik mijn hart op mijn tong heb - ik heb het  graag over koetjes en kalfjes, de persoonlijke en de ongefilterde  dingen van het leven. ik weet dat het maken van een foto ongelooflijk kwetsbaar kan voelen, dus ik hoop doordat ik open en kwetsbaar ben, jij hetzelfde voor mij kunt doen.


Mijn doel bij het aannemen van een project en maken van de reportage is om die kleine perfecte momenten vast te leggen, De momenten die emotie tonen, herinneringen oproepen en liefde en geluk op z'n best weergeven. Ook licht probeer ik steeds een speciale rol te geven in mijn werk. 

A moment in time Session


Een "Gentle Reminder" dat het leven, hoewel het soms snel of traag gaat, seconde per seconde voorbij tikt. Vaak vergeten we deze kostbare momenten vast te leggen. Net daarom vind ik dit concept zo speciaal.

Doopfeest / Babyborrel


het moment waarop je je kleine wonder voorstelt aan  familie en vrienden leg ik ook met plezier voor je vast. Zo weet je na deze hectische dag ook wat er zich allemaal heeft afgespeeld.

Communie / Lentefeest


Kinderen groeien als kool en de overgang naar hun jongvolwassenheid mag zeker gevierd worden.

Ik ga tijdens jullie feest zelf op zoek naar die spontane momenten. En wil je graag ook wat familiefoto's? Dat kan zeker!

Huwelijk


Trouwfoto's hoeven niet ongemakkelijk te zijn. Ik zal je helpen je helemaal op je gemak te laten voelen en de dag precies vast te leggen zoals deze zich ontvouwt - omdat jouw verhaal uniek is en het verdient om verteld te worden.

Urbex


Ook wel Urban Exploration genoemd.

Het verkennen en fotograferen van verlaten gebouwen. Door de jaren heen ontdekte ik meer dan 400 locaties. Ik vind het geweldig als we deze in een reportage kunnen betrekken.